Home
Welcome guest, Let`s log in or sign up to write posts, add topics and having conversitions with us
Log in & Sign up
Viewtopic - Választék
POSTS
Skull
Common user
Session: [OFF]
Posts: 4
Joined: 1 Jan 1970 - 03:00:00
Contact:Send private message Send email
30 Aug 2012 - 12:30:00
Szervusztok!

Érdeklődnék hogy a választék modul a termékeknél működőképes dolog?

Mivel nekem nem akaródzik működni. 1.5.2.1-es verziót használom jelenleg.

Előre is köszönöm
orchideaajandek
Common user
Session: [OFF]
Posts: 40
Joined: 1 Jan 1970 - 03:00:00
Contact:Send private message Send email
31 Aug 2012 - 11:04:05
Szia!

Ha az opcióválasztásra gondolsz (amit a kategória - lehetőségnél kell beállítani), teljesen jól működött és működik nálam 1.5.2.1-esen és jelenleg a 1.5.3.1-esen is.

A trükkje, hogy nem szabad elfelejteni a darabszámot átállítani legalább 1-re.
Ha üresen hagyod, automatikusan 0-ra változtatja és letiltja, nem jelenik meg az oldalon.
A darabszám automatikusan nem jelenik meg a terméknél, de ennek is van trükkje, amit az angol fórumon meg lehet találni.

Remélem tudtam segíteni!
Skull
Common user
Session: [OFF]
Posts: 4
Joined: 1 Jan 1970 - 03:00:00
Contact:Send private message Send email
4 Sep 2012 - 02:08:59


Erre gondoltam
orchideaajandek
Common user
Session: [OFF]
Posts: 40
Joined: 1 Jan 1970 - 03:00:00
Contact:Send private message Send email
8 Sep 2012 - 13:05:19
Szia!

Részben leírtam az előző válaszomban a megoldást.

A kategória - lehetőség menüpontban tudod beállítani, hogy milyen választékok (opciók legyenek), be tudsz hozzá választási lehetőséget állítani.

Ezután a termékeknél is be tudod állítani a szövegmezőbe kezd el beírni az opció nevét és ki fogja adni, hogy ki tudd választani.

orchideaajandek
joesilver
Common user
Session: [OFF]
Posts: 1
Joined: 1 Jan 1970 - 03:00:00
Contact:Send private message Send email
27 Nov 2012 - 13:07:25
Hello

Az lene a kerdesem hogy van egy termek tob szinbe kaphato be vanak alitva a szinek a valaszteknal be van alitva az is hogy menyi darab van az adot szinbol hogy lehet megoldani aszt hogy az oldalon kimutasa menyi db van az adot szinbol?
orchideaajandek
Common user
Session: [OFF]
Posts: 40
Joined: 1 Jan 1970 - 03:00:00
Contact:Send private message Send email
3 Dec 2012 - 04:24:09
Szia joesilver!

csak a fájlok módosításával oldható meg, ehhez találsz segítséget az angol fórumon.

orchideaajandek
If you want to post a reply you must   sign in or sign up  if you aren`t registered yet

viperFal

14 Jun 2022 - 14:46:10

felső menü modul

15 May 2022 - 19:22:11

Josephwic

14 May 2022 - 03:14:47

FElső menüt szeretném külőn választani az oldalsó tól.

8 Feb 2022 - 20:58:08

Opencart fejlesztő keresés

15 Sep 2021 - 21:27:58

termék import/export

15 Sep 2021 - 21:20:44

Bimientaive

17 Jul 2021 - 07:17:04

Bimientaive

17 Jul 2021 - 07:16:28

Bimientaive

17 Jul 2021 - 07:15:53
Logged in members online: 0
Guests: 3
Members online:

Total members: 580
Total topics: 221
Total posts: 687
Latest registered user: JamesWhike
activity anchor aside attachment audio-mute audio bold book bug cart category chat checkmark close-alt close cloud-download cloud-upload cloud code cog collapse comment day document download edit ellipsis expand external fastforward feed flag fullscreen gallery heart help hide hierarchy home image info italic key link location lock mail menu microphone minus month move next notice paintbrush pause phone picture pinned play plugin plus previous print quote refresh reply rewind search send-to-phone send-to-tablet share show shuffle sitemap skip-ahead skip-back spam standard star-empty star-half star status stop subscribe subscribed summary tablet tag time top trash unapprove unsubscribe unzoom user video videocamera warning website week xpost zoom