Sziasztok!
Mi 2012 óta foglalkozunk Opencart webáruház fejlesztéssel.
Már több mint 500 webáruházon dolgoztunk.
Az erősségeink:
- 100% teljesen egyedi elképzelések fejlesztése
- Bármilyen ERP vagy raktárkezelő rendszer integrálása
- Nagy látogatottságnál egyedi szupergyors CACHE megoldások
Szívesen segítünk kisebb vagy akár nagyobb webáruház projektek elkészítésében.
Weboldalunk : http://www.netkreativ.hu
Facebook : https://www.facebook.com/Netkreativ
Youtube oktatás videók : https://www.youtube.com/user/tmisi
Dolgozz velünk :-)
Baráti üdvözlettel,
Tóth Mihály
Marketing vezető
Welcome guest, Let`s log in or sign up to write posts, add topics and having conversitions with us
Log in & Sign upViewtopic - Opencart fejlesztő keresés
- Common user
- Session: [OFF]
28 Jan 2015 - 13:15:16
-
- Common user
6 Feb 2015 - 18:34:02
Sziasztok.
A következő problémám lenne. Vásároltam egy tervező modult az áruházamhoz és egy olyan modult ami a vásárlásnál választható mennyiséget legördülő menüben mutatja a vásárlónak. A problémám a következő. Mindkét modul telepítve van és működik. A terméket ha kiválasztom rendjén megjelenik a tervezőhöz való gomb amivel továbblépve indul a tervező program, és a mennyiségnél normálisan működik a legördülő menü. Ha elindítom a tervezőt akkor ott már csak a szokásos alap mennyiséget mutatja tehát 1 és nincs a legördülő menü. A mennyiség legördülő menü modul leírásában szerepel hogy szerkeszteni kell az xml fájlt. Ha valaki tudja nekem integrálni a mennyiség modulomat a tervezőbe, kérem jelentkezzen. email:fogarasigergo19850608@gmail.com
Köszönöm.
A következő problémám lenne. Vásároltam egy tervező modult az áruházamhoz és egy olyan modult ami a vásárlásnál választható mennyiséget legördülő menüben mutatja a vásárlónak. A problémám a következő. Mindkét modul telepítve van és működik. A terméket ha kiválasztom rendjén megjelenik a tervezőhöz való gomb amivel továbblépve indul a tervező program, és a mennyiségnél normálisan működik a legördülő menü. Ha elindítom a tervezőt akkor ott már csak a szokásos alap mennyiséget mutatja tehát 1 és nincs a legördülő menü. A mennyiség legördülő menü modul leírásában szerepel hogy szerkeszteni kell az xml fájlt. Ha valaki tudja nekem integrálni a mennyiség modulomat a tervezőbe, kérem jelentkezzen. email:fogarasigergo19850608@gmail.com
Köszönöm.
-
- Common user
4 Apr 2016 - 23:08:45
Sziasztok!
Keresek egy olyan Embert Vagy Céget akik vállalnák ezeket a Modulok Telepítését/ Beállítását a Webshopjaimra:
Modulok a webshopra:
- Illesztő CashMan FX Számlázó Programhoz
- Sprinter Szállítási Modul
- WeBox szállítási Modul
- Árgép Adatexportáló
- Árukereső Adatexportáló
- Olcsóbbat Adatexportáló
- Autómata SEO modul
- Google Analytics Ecommerce Modul
- Szállítási és Fizetési mód Modul (pl. utánvételes szállítás esetén csak az utánvételes fizetési módot választani PL, ugye ez a rész elég hülyés van megoldva..
Ezekre lenne szükségem!
Illetve ami fontos hogy folyamatos együtt működést szeretnénk , korrekt megbízható embert aki tartja az időt!!
Több webáruházam van és folyamatosan csinálom őket illetve fejlesztem.
Ha valaki akit érdekel vagy tud segíteni kérem jelezze nekem: [email]info.bikeandmore.hu@gmail.com[/email]
Köszönöm előre is!
Üdv!
Keresek egy olyan Embert Vagy Céget akik vállalnák ezeket a Modulok Telepítését/ Beállítását a Webshopjaimra:
Modulok a webshopra:
- Illesztő CashMan FX Számlázó Programhoz
- Sprinter Szállítási Modul
- WeBox szállítási Modul
- Árgép Adatexportáló
- Árukereső Adatexportáló
- Olcsóbbat Adatexportáló
- Autómata SEO modul
- Google Analytics Ecommerce Modul
- Szállítási és Fizetési mód Modul (pl. utánvételes szállítás esetén csak az utánvételes fizetési módot választani PL, ugye ez a rész elég hülyés van megoldva..

Ezekre lenne szükségem!
Illetve ami fontos hogy folyamatos együtt működést szeretnénk , korrekt megbízható embert aki tartja az időt!!
Több webáruházam van és folyamatosan csinálom őket illetve fejlesztem.
Ha valaki akit érdekel vagy tud segíteni kérem jelezze nekem: [email]info.bikeandmore.hu@gmail.com[/email]
Köszönöm előre is!
Üdv!
-
- Common user
19 Jul 2016 - 11:33:34
Sziasztok,
Webáruház üzemeltetéséhez keresek valakit, aki segíteni tudna. Opencart 2.0.1.1 verzió van telepítve, jó pár dolog beállítva, termékek feltöltve, azonban van amivel elakadtam. A legtöbb dolog nem igényel fejlesztési tapasztalatot, az is elég ha rutinos felhasználó vagy:
blog modul telepítése
és analytics beállítása
• szallítás beállításai (posta, szemelyes)
• fizetés beállításai (utánvét)
és favicon módosítása
• template telepítése
• Árukereső modul illesztése
• Sliderek beállítása
• főoldali/featured termékek beállítása
Köszi és üdv,
Ádám
Webáruház üzemeltetéséhez keresek valakit, aki segíteni tudna. Opencart 2.0.1.1 verzió van telepítve, jó pár dolog beállítva, termékek feltöltve, azonban van amivel elakadtam. A legtöbb dolog nem igényel fejlesztési tapasztalatot, az is elég ha rutinos felhasználó vagy:
blog modul telepítése
és analytics beállítása
• szallítás beállításai (posta, szemelyes)
• fizetés beállításai (utánvét)
és favicon módosítása
• template telepítése
• Árukereső modul illesztése
• Sliderek beállítása
• főoldali/featured termékek beállítása
Köszi és üdv,
Ádám
-
- Common user
30 Aug 2016 - 10:35:57
Kedves Ádám (Zimmair)!
Mivel nem adtál meg elérhetőséget, így nem tudtalak elérni, ezért megpróbálom így.
Amennyiben még aktuális a keresésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a zsofia986[kukac]gmail.com e-mail címen. Szívesen elvégzem a felsorolt beállításokat, de ha fejlesztés szükséges, az sem okoz gondot.
Üdv,
Zsófi
Mivel nem adtál meg elérhetőséget, így nem tudtalak elérni, ezért megpróbálom így.
Amennyiben még aktuális a keresésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a zsofia986[kukac]gmail.com e-mail címen. Szívesen elvégzem a felsorolt beállításokat, de ha fejlesztés szükséges, az sem okoz gondot.
Üdv,
Zsófi
-
- Common user
15 Sep 2021 - 21:27:58
Az OpenСart webhelyek fejlesztésével, a webhelyek módosításával, a modulok és a kiegészítők fejlesztésével foglalkozunk.
Kapcsolatfelvétel a honlapon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül: https://opencartbot.com/en/
Kapcsolatfelvétel a honlapon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül: https://opencartbot.com/en/