Üdv mindenkinek!
Az Ajánékutalványra vonatkozó fájlt hol találom? Hol kell javítani, hogy ne így Aj�nd�kutalv�ny v�s�rl�sa nézzen ki?
Előre is köszönöm! Vanilia
Welcome guest, Let`s log in or sign up to write posts, add topics and having conversitions with us
Log in & Sign upViewtopic - Magyar nyelvi fájlok
- Common user
- Session: [OFF]
26 Aug 2013 - 14:45:03
16 Oct 2013 - 12:33:29
Üdv Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy szeretném a Magyar nyelvet feltölteni a leírások szerint megcsinálok mindent, és amikor átállítom Magyar nyelvre akkor ezt a hibát írja ki az oldal és a admin is
Notice: Error: Could not load language hungarian! in /var/www/webs/apexmu/apexmuszaki.hu/www/system/library/language.php on line 35
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Frank
Olyan problémám van, hogy szeretném a Magyar nyelvet feltölteni a leírások szerint megcsinálok mindent, és amikor átállítom Magyar nyelvre akkor ezt a hibát írja ki az oldal és a admin is
Notice: Error: Could not load language hungarian! in /var/www/webs/apexmu/apexmuszaki.hu/www/system/library/language.php on line 35
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Frank
-
- Common user
27 Feb 2014 - 11:31:09
Sziasztok.
Miután magyarra állítom a weboldalt sok különböző dolog hiányzik, és helyette csak ilyeneket ír ki a weboldalam:
text_contacts - az elérhetőségek helyett a főldalamon
text_shopcart - a fejlécben
button_continue - új vásárló regisztrálásánál
button_login - bejelentkezésnél
text_recurring - (angolul a recurring payment) helyén
button_cart - a kosárba teszem helyett
az "írjon véleményt" helyett "írjon vélemény" van hiányzik a "t" betű
a "Pénztár" helyett "Péntár" dolgot már ismerjük...
szoval nagyon jóljönne a segítség mert ez azért elég sok baj és így nem tudom beindítani a webshopot...
A többi sokféle bajról inkább nem írok mert az nagyon nagy lista volna... meg nem is ide vonatkozik de két hónapja javítgatom ezt az egészet hogy működjön és közben csak fogy a pénz az idő és nem megy a webshop. Valszeg sok helyen előkerülök majd kérdéssel meg minden.
Előre is köszi a segítséget ha valaki tud valami segíteni.
Loresz
Miután magyarra állítom a weboldalt sok különböző dolog hiányzik, és helyette csak ilyeneket ír ki a weboldalam:
text_contacts - az elérhetőségek helyett a főldalamon
text_shopcart - a fejlécben
button_continue - új vásárló regisztrálásánál
button_login - bejelentkezésnél
text_recurring - (angolul a recurring payment) helyén
button_cart - a kosárba teszem helyett
az "írjon véleményt" helyett "írjon vélemény" van hiányzik a "t" betű
a "Pénztár" helyett "Péntár" dolgot már ismerjük...
szoval nagyon jóljönne a segítség mert ez azért elég sok baj és így nem tudom beindítani a webshopot...
A többi sokféle bajról inkább nem írok mert az nagyon nagy lista volna... meg nem is ide vonatkozik de két hónapja javítgatom ezt az egészet hogy működjön és közben csak fogy a pénz az idő és nem megy a webshop. Valszeg sok helyen előkerülök majd kérdéssel meg minden.
Előre is köszi a segítséget ha valaki tud valami segíteni.
Loresz
-
- Common user
25 Feb 2016 - 15:18:50
Sziasztok!
Megtudná nekem valaki mondani, hogy az miért van, hogy telepítettem a magyar nyelvi fájlokat és a "Megye" résznél hiányoznak a megyék?
Egyetlen egy megye sincs a legördülő listában, sem az admin felületen sem a vásárlói oldalon.
Verzió: 2.1.0.2 (Teljesen szűz telepítés.)
Köszi a segítséget!
Megtudná nekem valaki mondani, hogy az miért van, hogy telepítettem a magyar nyelvi fájlokat és a "Megye" résznél hiányoznak a megyék?
Egyetlen egy megye sincs a legördülő listában, sem az admin felületen sem a vásárlói oldalon.
Verzió: 2.1.0.2 (Teljesen szűz telepítés.)
Köszi a segítséget!
Edited 25 Feb 2016 - 15:28:24 by splash
-
- Common user
25 Feb 2016 - 15:53:51
Egy magyar zóna sincsen..
-
- Common user
26 Feb 2016 - 09:46:36
Sziasztok!
Megoldottam, felvittem manuálisan az összeset.
Megoldottam, felvittem manuálisan az összeset.