Fórum

Felhasználó: Jelszó:   Emlékezz rám? 
Készült:  2013 Már 02 22:15
Üdv mindenkinek
Régóta hezitálok hogy frissítem a 1.4-es motorra épülő shopomat. Azon egy egyedi sablon, 3 oszlopos, minden kívánt funkcióval, azt mondhatom hogy az igények és lehetőségek 99%-ban találkoztak, vagyis jobbat nem is álmodhat az ember. Mégis 2,5 év után régen eljött az ideje a váltásnak, valami új színt, dizájnt kellene bevinni, amire az 1.5 első ránézésre tökéletes lenne, de ott va a sok csili-vili.
OC egyelőre előnyt élvez, naívan azt gondolom hogy amiket sok idő alatt beállítottam, azok az új verzióban is elérhetőek lesznek. (kulcsszavak, analytics, apró betűs részek, statisztikák stb...) Igaz a konkurencia is kezd vonzóvá válni...
Ami a legjobban zavar, hogy az új kezdőlap tele vanm számomra haszontalan funkcióval, amiket nem tudom hogyan lehet kikapcsolni (sorolom: partner program, visszáru, ajándék utalvány, kívánság lista, aztán a termékeknél az összehasonlítás funkció) Valószínüleg a sablont kell meghegeszteni, de ebbe már nem nyúlnék bele egymagam.
Első kérdésem ez lenne. Valakinek ötlete esetleg?
__________________
microracing.eu
Készült:  2013 Már 06 15:40
Szia!

A partner program, visszáru, ajándékutalvány és kívánságlista csak hivatkozás törlés a footer.php-ben és a home vagy head.php-be, illetve a account.php-be.

Az összehasonlítást is biztos ki lehet venni a product/category.php-ből.