Fórum

Felhasználó: Jelszó:   Emlékezz rám? 
Készült:  2012 Máj 07 22:11
Sziasztok
Böngészgettem a kiegészítők között szomorúan tapasztaltam, hogy egy halom kiegészítő linkje egy hamarosan... felirathoz irányít, nyilván egy magáncég reklámjára.
Ezzel önmagban nem lenne baj, hiszen én is webalkalmazás fejlesztéssel foglalkozom. Viszont azt nem értem, hogy egy még el sem készült modult, miért kell kirakni.
Mármint akik programozók, azok tudják talán saját tapasztalatból, hogy sok víz lefolyik a dunán mire egy project elkészül. Vannak amik esetleg idő hiányában félbe is maradnak.
Namármost a laikus látogató felnéz ide, végigfutja hogy milyen pluginok vannak és örül, hogy ez neki milyen jó. Letölti az opencartot, feltelepíti, eltölt vele talán napokat is, mire használatba venné (pl egy elektronikai webshop) és jön a kopp, hogy az itt látott modulok 100%-a még nem is létezik.
Jó ez így? Mert valahol ott van a hamarosan felirat (ezzel még elfogadnám,mondjuk nem 20 modulra),de a felénél legalább a megvásárlás felirat "díszeleg".
Szóval bocs, nem akarok flame-elni, meg akadékoskodni, de ez így elég amatőr, még ha mindenkit a jó szándék vezérelt.

Köszönöm az administrátorok válaszát.
Készült:  2012 Máj 11 13:05
Köszönjük a visszajelzést, megpróbálunk javítani az oldalon. A hiányzó linkek demo oldalra mutatnának, ahol élőben is ki lehetne próbálni a modulokat.
Egyébként az oldalon felelhető összes modul kész, kereskedelmi verzió, azonnal megvásárolható, jövő héttől bankkártyával is. De mivel az Opencart fejlesztésénél néha még ezred verziószám ugrásakor is jelentős változtatást eszközölnek, előfordulhat, hogy egyes modulok nem működnek a legújabb verzióval. Például most jelentősen megváltozott a szállítási mód kódja, de már elkészült a Pickpack modul hozzá.
Lesznek újabb modulok, pl. hamarosan felkerül egy kifejezetten Magyar pénztármodul, míg lesz olyan, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményt, és lekerül.
Készült:  2012 Máj 15 10:10
Köszönöm a választ!
A Pick Pack modul engem is érdekelne a megfelelő áron.
Sok sikert a munkákhoz!