Fórum

Felhasználó: Jelszó:   Emlékezz rám? 
Opencart Magyarország Fórum / Fejlesztés / Modulok, kiegészítők / Fizetési módok duplukálása (Fizetési mód autómatikus üzenet küldéssel)
Készült:  2012 Feb 24 14:13
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni egy fizetési mód duplikálásában.
Olyan plusz fizetési módot szeretnék létrehozni, ahol a rendelés leadása után automatikus üzenetet kap a vásárló.

Van ilyen beépítve, ez a Banki átutalásos fizetési mód. Itt meg lehet adni egy előre beállított szöveget amit a vásárló megkap a rendelés leadásakor.

Ezt már használom, viszont több fajta fizetési módot is szeretnék így használni, ezért próbáltam róla egy másolatot készíteni.

Postázási módot duplikáltam már többet is, úgy hogy megváltoztattam a nevét és a kódban a szükséges változók nevét, de fizetési módnál nem működött ez a módszer.

Tudna valaki segíteni hogy kéne megoldani a dolgot? A cél az lenne hogy legyen 2-3 másolat a banki átutalásos fizetési módból, aminek a nevét utána a nyelvi fileokban majd úgy módosítanám ahogy akarom, mert szeretnék egy "Postai utánvét" verziót belőle és egy "Személyes átvétel" verziót belőle úgy hogy mindháromnál egyedi üzenetet kapjon a megrendelő.

Megpróbálom feltölteni azokat a postázási módokat amiket eddig elkészítettem, mert azok működnek szépen, és feltöltöm ezt a hibás új fizetési módot is hogy lássátok mi is van benne módosítva.
Készült:  2012 Feb 24 14:23
Ide tudtam feltölteni a fileokat:

Ez az ami nem akar működni:
http://www.4shared.com/rar/n19NjoAr/new_payments.html

Ez meg amik szépen működnek szállítási módok
http://www.4shared.com/rar/vKBSMvRi/Hungarian_shipping_collection.html
Készült:  2012 Feb 27 22:22   Utoljára szerkesztette: splash
Egy így biztosan hibás. Mindig a ControllerPayment+fájl neve class-t akarja létrehozni az Opencart. Itt cod_2 a fájl neve, igy ControllerPaymentCod_2 class-t keres.
Készült:  2012 Ápr 13 13:25
Üdv Kisist1!

Felhasználhatom saját részre ezeket a szállítási módokat?

Köszönettel,

Laci